• Blog
  • 26 januari 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

5 redenen waarom de huizen in de Schoemaker Plantage speciaal zijn

De huizen in de Schoemaker Plantage zijn geen standaard huizen. De ligging bij de stad en het speelse karakter van de buurt maken deze huizen bijzonder, maar belangrijker nog: de huizen zijn bijzonder comfortabel, innovatief en luxe.

 

1. Delftse Stoepen

Een Delftse stoep is een extra brede privéstoep tussen de openbare stoep en je huis . Alle huizen in de Schoemaker Plantage hebben een Delftse stoep voor de deur. Genoeg ruimte dus om een bankje en bloembakken neer te zetten. Even een babbeltje met de buurman of een drankje in de zon wordt zo wel heel toegankelijk.

2. Energieneutraal

Alle huizen in Schoemaker Plantage zijn energieneutrale huizen. Dat betekent dat de huizen evenveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Om nul op de meter te bereiken zijn de huizen in de Schoemaker Plantage o.a. super goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Al deze maatregelen besparen je in de toekomst veel geld. Lees meer over energieneutraal.

Image not found

We hebben een digitale brochure gemaakt over Klinkerbuurt 2. Wil je deze brochuren ontvangen en rustig doorlezen? Laat dan hier je gegevens achter zodat we de brochure kunnen toesturen. 

3. Vloerverwarming én -koeling

Zeg maar vaarwel tegen grote radiatoren in je kamers. De huizen in Schoemaker Plantage hebben standaard vloerverwarming op alle verdiepingen. Dit zorgt voor een heerlijk leefklimaat. Tip van ons: schoenen uit en lekker op je sokken door het huis. Extra fijn in de winter. Maar ook voor de warme dagen zorg dit systeem voor comfort. Hetzelfde systeem zorgt in de zomer voor koeling.

4. Compleet met keuken en badkamer

De huizen in de Schoemaker Plantage worden compleet opgeleverd. En als we compleet zeggen, dan bedoelen we ook echt compleet. De huizen hebben allemaal een heerlijke keuken en een moderne badkamer. Kortom: je spullen naar binnen sjouwen en klaar is kees. Als je slim bent vraag je hulp met verhuizen, dan kun je extra snel genieten van je nieuwe huis. 

5. Kies je indeling

De indeling van de huizen is helemaal zelf samen te stellen. Je kunt zonder bijkomende kosten voor elke verdieping kiezen uit twee alternatieve indelingen. De keuken kan op een andere plek en je kunt kiezen voor meer slaapkamers of een inloopkast. Zo kun je je huis naar eigen wens aanpassen zonder veel geld kwijt te zijn aan meerwerk. 

Wil je weten welke huizen er op dit moment in de Schoemaker Plantage te koop zijn? Bekijk dan het huidige aanbod van Klinkerbuurt 2 en schrijf je in als geïnteresseerde.

In een volgend artikel vertellen we je meer over het unieke karakter van de Schoemaker Plantage en het park. Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen. Heb je naar aanleiding van dit artikel een vraag? Neem dan contact op met de makelaar, bezoek onze Informatieloods of stel je vraag via Facebook

Deel
Gekopieerd!