• Blog
  • 17 januari 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

De energieneutrale huizen in Klinkerbuurt 2 zijn in verkoop

Het is zover. De energieneutrale huizen in Klinkerbuurt 2 zijn in verkoop. En dit is wat je moet weten.

Zaterdag 21 januari is de digitale verkoop van de nieuwe energieneutrale huizen in Klinkerbuurt 2 gestart. In Klinkerbuurt 2 komen in totaal 30 huizen. Zonder bijkomende kosten kun je voor elke verdieping kiezen uit twee alternatieve indelingen. De keuken kan bijvoorbeeld op een andere plek en je kunt kiezen voor meer slaapkamers of juist een inloopkast. 

We hebben een geweldige brochure gemaakt waarin je alle informatie over het project en de huizen kunt vinden.  In deze brochure vind je alle informatie over de huizen in Klinkerbuurt 2 en de Schoemaker Plantage in het algemeen. Als je meer wilt weten over de huizen of het project schrijf je je in als geintresseerde. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief en de makelaars nemen contact met je op. 

Meer informatie

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!