• Blog
  • 10 januari 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schaats als een VIP door Winters Delft

We verloten vip-kaarten voor Winters Delft. En jij kunt ze winnen!


Als VIP’er  heb je op 12 of 13 januari van 16. 00 tot 19.00 uur gratis toegang tot de schaatsbaan, mag je gratis schaatsen huren en gratis van de glijsbaan. Ook krijg je toegang tot de VIP ruimte en daar schenken we graag een drankje voor je in. Je ontvangt van ons dan ook een mooie Schoemaker Plantage ijsmuts! En die wil je hebben! 

Om kans te maken op de tickets tag je maximaal vijf vrienden of gezinsleden onder dit bericht op onze Facebookpagina. Vertel ons ook of je donderdag of vrijdag wilt schaatsen. Woensdagmiddag maken we de winnaars bekend! 

Het loont om je voor de Schoemaker Plantage in te schrijven. We houden je dan maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom deze nieuwe stadsbuurt. 

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!