• Blog
  • 19 december 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Nieuw huizenaanbod in Klinkerbuurt 2

De huizen in Klinkerbuurt 1 zijn bijna allemaal verkocht. Steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk je hier woont. Dat komt o.a. door de autoluwe straatjes en het park een paar stappen van je huis. Tijd dus om door te pakken met Klinkerbuurt 2.

 

Ontwikkelaar Manon Schotman weet er alles van. “Het type huizen in de Klinkerbuurt 2 is vergelijkbaar met de huizen in Klinkerbuurt 1. Ook zie je dezelfde architectonische details terug, zoals de Delftse stoep, de steile kappen en de opvallende voordeur. Op andere wijze hebben we een paar bijzondere elementen toegevoegd.”

Het loont om je in te schrijven als belangstellende voor dit project. We houden je dan maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom de Schoemaker Plantage. 

Image not found 

Knipoog naar de binnenstad

Manon vertelt dat er in één van de rijtjes aan een autoluw straatje een poort is gemaakt onder de woning door naar het binnenterrein met tuinen en parkeerplaatsen. “Een netwerk van kleine straatjes en zo’n poort zijn verwijzingen naar de binnenstad van Delft. Nieuw is ook het huis met tuitgevel die de rij aan het park op speelse wijze onderbreekt en verrijkt. Ook heeft een aantal huizen aan de parkrand een Frans balkon gekregen of een heel groot raam, waardoor de relatie met je mooie woonomgeving optimaal wordt. Helemaal omdat de keuken in het midden van het huis of aan de achterzijde kan komen. De voorzijde kan dus vrij blijven voor het plaatsen van een eettafel of bank.”

Image not found

Er komen nauwelijks nog kosten bij. Dit huis is af!

“In Klinkerbuurt 2 komen in totaal 30 huizen. Het populaire torenhuis zie je ook in deze buurt terug. Deze keer is hij een slag groter en prijkt hij aan de parkrand op de hoek naast de parkrandhuizen. Natuurlijk zijn alle huizen weer energieneutraal. Alle getroffen maatregelen besparen je veel geld in de toekomst. En weet je wat ook bijzonder is? Je kunt zonder bijkomende kosten voor elke verdieping kiezen uit twee alternatieve indelingen. De keuken kan op een andere plek en je kunt kiezen voor meer slaapkamers of een inloopkast. Gratis! Als je dan bedenkt dat de badkamer heel luxe is en dat er een ruime stelpost voor de keuken wordt opgenomen, krijg je hier echt heel veel huis voor je geld.” 

Nieuwsgierig geworden?

Wie meer wil weten over de huizen in Klinkerbuurt 2 bezoekt de sneakpreview in de Schoemakerloods. De sneakpreview van Klinkerbuurt 2 is van 16 december tot en met 15 januari. Dit is net zolang als de schaatsbaan open is. Tijdens de openingstijden van de schaatsbaan is er continu iemand in de Schoemakerloods aanwezig die je meer over Schoemaker Plantage en Klinkerbuurt 2 kan vertellen.

Het loont om je in te schrijven als belangstellende voor dit project. We houden je dan maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom de Schoemaker Plantage. 

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!