• Blog
  • 13 december 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Dit is het programma van Winters Delft

De Schoemaker Plantage wordt van 16 december tot 16 januari omgetoverd in een groot winterparadijs. Een maand lang kun je in de Schoemaker Plantage o.a. schaatsen, ijshockeyen en roetsjen over een ijsglijbaan. Er is zoveel te doen, dat wij de hoogtepunten voor je op een rij hebben gezet.

 

Grote opening & Vuurwerkshow

Vrijdag 16 december 19.00 uur opent wethouder De Prez Winters Delft. Speciaal voor deze feestelijke avond kan iedereen gratis schaatsen. Op zaterdag 17 december wordt het winterfestijn vervolgd. De schaatsbaan is dan van 10.00 tot 22.00 uur open. Om 20.30 uur kun je genieten van een spectaculaire vuurwerkshow.

DJ Contest

Jongens en meisjes tot 14 jaar kunnen zich aanmelden voor de Junior DJ Contest en op de vrijdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur helemaal los gaan. Je kan je aanmelden via info@wintersdelft.nl. In je mail vertel je wie je bent, waar je wel eens draait of gaat draaien, welke muziekstijlen je leuk vindt en waarom je mee wilt doen aan de wedstrijd. Heb je een opgenomen set? Stuur dan zeker een linkje mee. 

Bezoek de Schoemakerloods

In onze warme Schoemakerloods vertellen we graag meer over de ontwikkelingen in de Schoemaker Plantage. Zo kijken we graag of één van onze gezinshuizen  bij jouw woon- en toekomstwensen past. Wil je nu al meer weten over de Schoemaker Plantage?  Kijk dan naar ons huidige aanbod. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwwste aanbod in Schoemaker Plantage, in Klinkerbuurt 2 bijvoorbeeld? Schrijf je dan in als geintresseerde want dan ontvang je onze nieuwsbrief.  

Haak je eigen beanie

Steel deze winters de show met een zelfgehaakte beanie! Op dinsdagavond 20 december en 20 januari kun je om 19.00 uur deelnemen aan de Workshop Haak je eigen Beanie. Tijdens de workshop leer je hoe je een beanie haakt en kun je zelf je ontwerp bedenken! Schrijf je snel in via info@wintersdelft.nl.

Kinderfeestjesdag

Op woensdag 28 december is het kinderfeestjesdag met onder meer een voorleeshoek, hartige poffertjes, suikerspinnen en schminken.Reserveren is mogelijk vanaf zes personen (€ 13,50 per persoon, inclusief schaatsen en schaatshuur). Interesse? Stuur een mail naar kinderfeest@wintersdelft.nl.

VRIJMIBO

Pak je VRIJMIBO deze week eens anders aan en luid het weekend in op de schaats! Op vrijdag worden er van 17.00 tot 19.00 uur extra lekkere ijscocktails geschonken. 

Monopoly Delft

Deze avond kan je met de vrienden, familie of kennissen het Monopoly Delft spel komen spelen. De winnaar van de groep speelt na het spel nog een finale wedstrijd Monopoly Delft tegen de winnaars van andere tafels. Meld je met je team van 2-5 personen aan via: info@wintersdelft.nl

Pubquiz

Een pubquiz spreekt voor zich toch? Moeilijke vragen, veel spanning en natuurlijk een hoop gezelligheid. De Winters Delft Pubquiz op 3 januari gaat om 20.00 uur van start. Inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per team, een team bestaat uit 4-6 personen. Inschrijven doe je door te e-mailen naar delftsewinterquiz@pubquizmaster.nl.  

Ouder en Kind Bootcamp

Koppels bestaande uit ouder en kind kunnen meedoen aan de Ouder en Kind Bootcamp. Een ervaren sportinstructeur begeleidt diverse activiteiten om je uithoudingsvermogen op de proef te stellen en andere koppels te verslaan! Meld je van te voren aan via info@wintersdelft.nl.

Overige activiteiten

  • Op zaterdagochtend kun je van 10.00 tot 11.00 uur meedoen met (fluitketel!) curling en ijshockeyclinics.
  • Iedere woensdagmiddag zijn er van 14.00 tot 16.30 uur schaatslessen en pinguïnraces voor kinderen
  • Op zaterdag 17 december staat de ijsbaan in het teken van Gulty Pleasures en zullen er de hele avond foute hitjes gedraaid worden.
  • Zaterdagavond 7 december is Glow In The Dark Night dus trek zoveel mogelijk witte kleren aan. 

Er is natuurlijk nog heel veel meer te doen! Check de site wintersdelft.nl voor meer informatie en het laatste nieuws. Bekijk ook de reguliere openingstijden

Wij zullen via onze sociale media verslag doen van de activiteiten. Volg ons dus op FacebookInstagram of Twitter voor sfeerverslagen.

Deel
Gekopieerd!