• Blog
  • 12 september 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemaker Plantage aan de Middelandse Zee

Voor heel even leek de Schoemaker Plantage vrijdagavond aan de Middellandse Zee te liggen. De Portugese wijnen van Duurt’s Wijnen, Griekse specialiteiten van De Griekse Olijf en ondergaande zon zorgden voor een tropische sfeer in de nieuwste woonbuurt van Delft. Hieronder de foto’s van deze geslaagde middag.

 

De Delftse Wijnproeverij organiseerden we in samenwerking met Duurt’s Wijnen. Duurt is vooral bekend van Lunchcafe Vrij op de Brabantse Turfmarkt. Deze maand leverde hij de sleutels van het lunchcafe in. Duurt begint een nieuw avontuur. In de Schoemaker Plantage om precies te zijn. Lees hier ons interview met Duurt. 

Over het nieuwe avontuur van Duurt is officieel nog niets bekend, maar de laatste foto in de reportage hieronder bevat een kleine hint. 

Wil je meer informatie ontvangen over de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in als belangstellende of bekijk ons aanbod aan gezinshuizen

Ben je benieuwd naar de andere ondernemers in de Schoemaker Plantage? Lees ook het interview met Daan van Voldaan Buitenkeuken en Yannis van De Griekse Olijf.

Op 22 oktober organiseren we een Open Huis. We vertellen je dan alls over onze gezinshuizen. 

» Volg Delftsestoepen.nl ook via FacebookInstagram of Twitter
» Deel dit artikel met je vrienden via de deelbuttons hieronder.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en al het andere nieuws over de Schoemake Plantage? Schrijf je dan via deze link in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Deel
Gekopieerd!