• Blog
  • 2 september 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Kijkmiddag: Hoe groot is de grootste kamer?

Het Schoemakerteam nodigt je uit voor een kijkmiddag in Ridderkerk. De huizen van het project Riederwerf in Ridderkerk komen van binnen overeen met de gezinshuizen in de Schoemaker Plantage. Door deze huizen te bezoeken kun je inspiratie opdoen voor je eigen huis.

 

Wie een nieuwbouwhuis koopt, doet vanaf een tekening. Dat wil zeggen dat je in theorie wel weet hoe groot de kamers van je nieuwe huis zullen zijn, maar dat je het niet in het echt kunt zien. Je moet je baseren op tekeningen en plattegronden want het huis moet tenslotte nog gebouwd worden. Dat dit spannend is beseft het Schoemakerteam als geen ander. Daarom organiseren we een kijkmiddag bij een project met huizen die overeenkomen met de gezinshuizen in de Schoemaker Plantage. 

Wil je meer informatie ontvangen over de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in als belangstellende of bekijk ons aanbod aan gezinshuizen

Iedereen die geintresseerd is in de gezinshuizen van de Schoemaker Plantage (of wie al een huis gekocht heeft) is uitgenodigd om woensdag 7 september de huizen in het project Riederwerf in Ridderkerk van binnen te bekijken. De ruimtes, het afwerkingsniveau en het sanitair van de huizen komen overeen met de gezinshuizen van de Schoemaker Plantage. Dit is dus een uitgelezen kans voor wie alvast in zijn "toekomstige woonkamer" wil rondlopen. 

Aanmelden

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Dan willen we je vragen om je aan te melden door een e-mail te sturen naar het  e-mailadres kopersrotterdam@bam.nl. Zorg dan wel dat je je hebt aangemeld als belangstellende voor de Schoemaker Plantage. Het project Riederwerf is te vinden aan de Ringdijk 498, 2987 VZ in Ridderkerk. Bezoekers zijn welkom tussen 15.00 en 16.00 uur. Voor meer informatie over deze kijkmiddag kun je ook contact opnemen met onze verkoopmanager, Anneke Jongerius. Zij is te bereiken via 06-51093228 en via het e-mailadres anneke.jongerius@am.nl.

Wil je meer informatie ontvangen over de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in als belangstellende. 

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!