• Blog
  • 29 augustus 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Dit heb je nodig voor een goede picknick

Op 22 organiseerde de Schoemaker Plantage een grote openbare picknick in het voormalige TNO-gebied. We hebben daarom een aantal handige spullen verzameld waarmee jij helemaal klaar bent voor de zomer.

 

Spelletjesdeken voor de kids

Natuurlijk neem je je kinderen mee naar de picknick. Hoe hou je ze zoet? Spelletjes natuurlijk! Maar hoe neem je al die spelletjes mee? Met dit kleed hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken, want het is een picknickkleed en spel in één. Wanneer je het kleed uitrolt, ben je klaar voor een spelletje Twister. Zijn de kids klaar met spelen, dan kunnen ze naast je neerploffen op het kleed. En meenemen? Kwestie van oprollen en klaar.

Geen geplette boterhammen meer

Ken je dat: al die spullen die je in één tas moet vervoeren en zodra je je eten wilt pakken, blijkt dat je botenham inmiddels 4x platter is geworden dan hij oorspronkelijk was. Toch maar een doosje gebruiken? Met deze Lego lunchbox blijft je eten heel én lekker!

De roze picknick box is voor €9,50 te koop bij Life is a Picnic.

Bank en kruiwagen gecombineerd

Waar zouden we zijn zonder het bestaan van handige gadgets? Deze multifunctionele bank, ook wel Wheelbench genoemd, is multi-inzetbaar: voor het huis, in de tuin en dus in het park. Zo heb je altijd een zitplek bij de hand! Vooral ideaal voor wie in of aan een park woont!

De Wheelbench van Weltevree is voor €495,- te koop.

Tijd voor marshmallows

Is een simpele picknick voor jou niet genoeg? Dan kun je – mits het mag natuurlijk – vuur maken om het eten op te bereiden. Met deze prikkers creëer je in een handomdraai je eigen vuurvork om spekjes en marshmellows boven het vuur te houden. Voor een BBQ zijn ze natuurlijk ook ideaal.

Twee vorken kosten €3,75 en zijn te koop bij Urbans and Indians.

Wil je meer informatie ontvangen over de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in als belangstellende of bekijk ons aanbod aan gezinshuizen

Oops, het is alweer donker. En nu?

Gezelligheid kent geen tijd en het kan dan ineens gaan schemeren. Wat dan? Dan heb je een lamp nodig natuurlijk! Deze Guidelight is eigenlijk 2 in 1: wanneer je behoefte hebt aan sfeer zet je de sfeerlamp aan, maar moet je de weg terug zoeken Dan komt de gerichte lichtbundel goed van pas! Door zijn draagbuidel kun je ‘m heel gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

De Guidelight kost 98 euro. Dat is een flinke prijs. Maar, niet getreurd, deze lamp is ook het ideale decoratiestuk op je balkon of in de tuin en daarom zijn prijs meer dan waard.

Je koopt de lamp voor € 98 bij Urbans and Indians.

Houd je eten koel in deze gerecyclede koeltas

Delft is een echte fietsstad en dit koeltasje past daar natuurlijk perfect bij. Hij is lichtgewicht en makkelijk opvouwbaar. Met dit koeltasje ben je ook nog eens duurzaam en verantwoord bezig: hij is namelijk gemaakt van recycled kunststof.

Strandstoel met retro design

Voor wie het park niet om de hoek heeft is deze strandstoel ideaal. Of zeg maar gerust strandbed. Hij weegt vrijwel niets en is dus makkelijk overal mee naartoe te nemen. Klap hem uit, pak een boek, en klaar ben je.

De strandstoel kost €84,95 en is te koop bij Urbans and Indians.


Welke accessoires voor een picknick komen er op jouw wishlist? Binnenkort organiseren we de eerste Delftse Picknick. Wil je een uitnodiging per mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (rechts op deze pagina).

Zie jij jezelf hier in Delft wonen waarbij je ook geniet van een buurtpicknick? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie

>> Vond je dit artikel leuk? Lees dan ook eens: Het hoe en wat van Nul Op De Meter Huizen.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal. 

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!