• Blog
  • 23 augustus 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Voldaan Buitenkeuken in de Schoemaker Plantage is open

Zaterdag 20 augustus heeft Voldaan Buitenkeuken zijn deuren geopend in de Schoemaker Plantage. We zijn blij Voldaan Buitenkeuken te mogen verwelkomen in ons gebied en wensen Daan en zijn team heel veel succes.


Zaterdag werd in één oogopslag duidelijk hoe gezellig en mooi de Schoemaker Plantage kan zijn. Verspreid over het gebied rondom onze Schoemakerloods genoten bezoekers van van de buitenkeuken en onze Delftse BBQ van de zon, het lekkere eten en elkaar. De geuren van de BBQ verspreidden zich over het gebied en voor even leek het alsof de Schoemaker Plantage al bewoond was. 

Nu het gebied achter de Schoemakerloods is aangekleed met bankjes, verlichting en een vuurplaats wordt langzaam maar zeker duidelijk welke sfeer deze toekomstige woonbuurt met bijbehorend park zal gaan hebben. Voldaan Buitenkeuken en de Schoemaker Plantage sluiten wat dat betreft goed bij elkaar aan. Of het nu gaat om het bereiden van vlees of het bouwen van huizen, in beide gevallen staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Voldaan Buitenkeuken is elk weekend geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Bij deze ruime openingstijden hoort een dagkaart en daarom staan eer ook verschillende ontbijtjes en lunchgerechten op de kaart. "In de zelfgemaakt granola en versgeplukte bramenjam stop ik net zoveel liefde als in mijn populaire spareribs", aldus Daan. 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie

HIeronder een sfeerimpressie van de Voldaan Buitenkeuken in de Schoemaker Plantage. 

Image not found

Image not found

Image not found

Image not found

Image not found

Image not found

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie

Ook De Griekse Olijf heeft zich gevestigd in de Schoemaker Plantage. Lees daarom ook: Deze man maakt de lekkerste pita gyros van Delft

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op dit blog?
>> Volg ons dan op Facebook
>> Volg ons dan op Twitter
>> Schrijf je in als belangstellende

Deel
Gekopieerd!