• Blog
  • 29 juli 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Delftse Picknick

Locatie gewijzigd! Omdat de weersvoorspelling voor aanstaande zondag niet picknickkleed ‘proof’ is picknicken wij in en om de Schoemakerloods aan lange tafels, bereikbaar via Schoemakerstraat 97K.

 

22 mei 2016 gaan we picknicken! Kom je ook?

Praat bij met familie en vrienden, ontmoet nieuwe mensen, laat de kinderen lekker spelen en eet lekkere hapjes (een beetje van ons of zelf meegebracht). Ondertussen geniet je van de livemuziek van Rapaille met hun oldtimer op de achtergrond!

Mini festival

Daan van Voldaan is erbij met zijn stoere Coffee Land Rover. Hij schenkt gratis koffie, thee en limonade met wat lekkers. Ook Yannis en Esther van de Griekse Olijf zijn er. Zij delen kleine hapjes uit én verkopen er een paar voor een vriendenprijsje. Om het geheel nog meer sfeer te geven, hebben we Impresariaat Willem ingeschakeld om livemuziek te verzorgen. En wil je zelf je kunsten vertonen? Doen! Er is een open podium. Het lijkt wel een mini-festival!

Terwijl de kinderen spelen...

Kinderopvang Plukkebol organiseert een leuke activiteit voor de kinderen. Heb jij even tijd om een wandelingetje te maken door het nieuwe woongebied ‘Schoemaker Plantage’. We creëren een route van de picknicklocatie naar de Schoemakerloods, waar een leuke giveaway op je ligt te wachten.

5 redenen om naar de Delftse Picknick te komen

  • Het wordt heel gezellig!
  • Gratis hapje en drankje.
  • Entertainment voor de kids
  • Livemuziek van Rapaille
  • Open podium
  • Op een ontspannen manier kennis maken met Schoemaker Plantage.
  • Lekker buiten zijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Praktische informatie

De picknick is van 12.00 tot 15.00 uur. Zin in? Meld je aan via info@schoemakerplantage.nl. De eerste 10 aanmelders krijgen van ons een mooi ‘Delftse Picknickkleed’. Zonder aanmelding ben je ook van harte welkom!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal. 

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

 

Deel
Gekopieerd!