• Blog
  • 27 juli 2016
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Uitnodiging Kruidenwandeling op 16 juli

Voor iedereen die graag buiten is en van lekker eten en drinken houdt, dient zich zaterdag 16 juli een leuke kans aan. Samen met kruidenvakvrouw Tanja organiseert de Schoemaker Plantage een kruidenwandeling over het voormalig TNO-terrein.

Voor iedereen die graag buiten is en van lekker eten en drinken houdt, dient zich zaterdag 16 juli een leuke kans aan. Samen met kruidenvakvrouw Tanja organiseert de Schoemaker Plantage een kruidenwandeling over het voormalig TNO-terrein.

Op deze bijzondere en vooral ook originele plek, die lange tijd hermetisch was afgesloten, heeft de natuur in alle rust zijn gang kunnen gaan. Een mooie kans om te kijken hoe de natuur haar slag heeft geslagen. Tijdens deze wandeling leer je van alles over kruiden en waar je die voor kan gebruiken. Ook ontdek je de Schoemaker Plantage. Na de wandeling drinken we nog een kopje verse kruidenthee en maken we pesto met de versgeplukte kruiden.

Een mooie kans om op een gezellige manier kennis te maken met de natuur, maar natuurlijk ook met anderen!

Er is een wandeling om 11.30 en 12.30 uur. De wandeling start vanaf de Schoemakerloods, te vinden aan de Schoemakerstraat 97K in Delft.

Zie het Facebookevent en like onze Facebookpagina voor meer informatie.

 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal. 

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!