• Blog
  • 7 november 2023
  • Geplaatst door FirmaStek

Grasbuurt 3a + 3b binnenkort in verkoop

Binnenkort start de verkoop van Grasbuurt 3a en 3b. Hier woon je op een unieke plek aan het stadspark, in het groene sfeervolle hofje of met uitzicht op het water. Kinderen kunnen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Welk woningtype je ook kiest je bent altijd verbonden met bestaand groen en water! Dat is op en top genieten van een heerlijk buitenleven.  

Nieuw woningaanbod

Het woningaanbod in Grasbuurt 3 bestaat uit 3 verschillende woningtypes en is gedeeltelijk herontwikkeld. Nieuw in deze fases zijn de Hofwoningen, want de Brede gezinswoningen hebben plaats gemaakt voor deze compactere Hofwoningen. Het zijn prachtige, statige woningen met ruime slaapkamers, ideaal voor starters en gezinnen. 

Koopsomindicaties 

De Hofwoningen bevinden zich in het sfeervolle hof, met de Royale gezinswoningen en de Speciale hoekwoningen daarachter gelegen. Met woonoppervlakten van 100m2 (Hofwoningen) tot 232m2 (Speciale hoekwoningen). De koopsomindicatie voor de woningtypes variëren: Hofwoningen vanaf circa €465.000,- v.o.n, Royale gezinswoningen vanaf ca. €542.500,- v.o.n. en Speciale hoekwoningen vanaf ca. €700.000 v.o.n.. 

Duurzame woningen 

Wat je ook kiest, alle woningen zijn BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen), hebben standaard een lucht-water-warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met moderne keuken en sanitair. Die je in ons Homestudios Experience Center aanpast aan jouw wensen, situatie of smaak. 

Financiële verklaring geeft voorrang bij toewijzing woning

Wanneer je je na start verkoop inschrijft met een financiële verklaring heb je straks een streepje voor bij de toewijzing. Je kunt nu al contact opnemen met een hypotheekadviseur, zodat je goed beslagen ten ijs komt wanneer de verkoop start.

Zie jij jezelf hier wonen? Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte >

 

Deel
Gekopieerd!