• Blog
  • 28 april 2020
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

De ontwikkeling van de Grasbuurt

De ontwikkelingen van De Grasbuurt gaan gestaag door. We vertellen je meer over het nieuwe buurtje in Schoemaker Plantage en de verschillende huizen die je hier kan vinden.

Eerder vertelden wij je al dat De Grasbuurt een ontspannen buurtje wordt omsloten door water en groen. Aan de westzijde verweven met de groene uitlopers van het Schoemakerpark. Het park komt op verschillende punten naar binnen en zorgt voor lekker veel gras en bomen in de buurt. De oostzijde van de Grasbuurt ligt aan een fraaie waterpartij. De toekomstige huizen in de Grasbuurt die liggen aan de kant van de A13 hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over het water voor de deur. In de tuin zit je heerlijk rustig, want de huizen werken als buffer tegen de verkeersgeluiden.

Divers aanbod

In de Grasbuurt komt straks een divers aanbod: huizen in verschillende maten in de rij, 2-onder-1- kaphuizen en vrijstaande huizen. De start verkoop van de eerste huizen in de Grasbuurt staat na de zomer van 2020 gepland. We houden je op de hoogte wanneer er meer bekend is over het ontwerp, de woningplattegronden en prijzen. De Grasbuurt is nog volop in ontwikkeling. Deze schetsen geven een indruk van de eerste huizen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend, het is nog werk in uitvoering.

Image not found

Deel
Gekopieerd!