• Blog
  • 19 november 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Op de Montmartre Markt: Marjolijn Schaap

In aanloop naar de Montmartre Markt in Schoemaker Plantage lichten we elke week een marktkraamhouder uit. Deze week: Marjolijn Schaap. Marjolijn is superhandig, want haar handen breien en naaien wat haar hoofd bedenkt. Bovendien is zo ook nog eens poppendokter.


Dit event is al geweest. Het volgende event in Schoemaker Plantage is de Luie 3e Kerstdag. 

Marjolijn zet haar handigheid in om o.a. vlaggetjes, tassen, kussenhoezen en gordijnen te maken. Dat doet ze als het even kan met reeds gebruikte stoffen, want haar hart ligt bij vintage. Marjolijn maakt ook bloesjes, jurkjes, kleden en ga zo nog maar even door. 

Op de Montmartre Markt verkoopt Marjolijn haar creaties en leuke sint- en kerstcadeautjes. Zowel kinderen als volwassen kunnen in haar kraam terecht. Al is kraam niet het juiste woord. "Op de markt maken we echt een gezellig plekje, met verschillende kraampjes, kledingrekken en zitjes", laat Marjolijn weten. "Ook als iemand niets wil kopen, maar wel een vraag heeft of gewoon een gezellig praatje wil maken kan dat ook", voegt ze daaraantoe. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de creaties van Marjolijn? Kom dan naar de Montmartre Markt op 26 november in Schoemaker Plantage. De markt begint om 11.00 uur. Je kunt die dag ook een rondleiding door Schoemaker Plantage volgen. 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan eens naar ons woonaanbod of schrijf je voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!