• Blog
  • 16 oktober 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Griezelmiddag in Schoemaker Plantage

Zaterdag 28 oktober staat er in Schoemaker Plantage behalve een KampvuurBBQ ook een Griezelmiddag op het programma. Kinderen kunnen naar hartenlust knutselen, dansen en griezelen. De Griezelmiddag begint om 16.00 uur en deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Voor deze Griezelmiddag hebben we de hulp ingeroepen van Stichting Theater Festival Delft, bekend van de MooiWeerSpelen en de Maakweken. De vrijwilligers van deze stichting zorgen ervoor dat de kinderen een onvergetelijke middag beleven in Schoemaker Plantage. 

De Griezelmiddag begint met het uithollen van pompoenen (zolang de voorraad strekt) om er enge Halloweenpompoenen van te maken. Iedereen maakt zijn eigen Halloweenpompoen. Met het vruchtvlees uit de pompoenen koken we boven het vuur een heerlijke pompoensoep. Wie geen genoeg kan krijgen van het knutselen kan ook aan de slag met het maken van een spookje. Van ballonnen en doeken maken we levensechte spoken! 

Tussendoor spelen we de leukste griezelspelletjes. En er valt nog wat te winnen ook! Wie het aandurft om mee te doen met Griezelig Grabbelen gaat misschien wel naar huis met een leuke prijs. 

Niet alleen de aankleding en de spelletjes zijn griezelig deze middag, ook de muziek. Of zeg maar gerust disco! We hebben de DJ’s van Project Baksound uitgenodigd om de middag aan te kleden met griezelige hitjes. 

Om de Griezelmiddag extra spannend te maken is het leuk als kinderen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet. 

KampvuurBBQ

Vind je de griezelmiddag te eng? Of ben je iets te oud om te griezelen? Dan is er zaterdag 28 oktober ook voor jou heel veel leuks te doen in Schoemaker Plantage. 

We organiseren vanaf 16.00 uur een gezellige en sfeervolle KampvuurBBQ. Voldaan Buitenkeuken, De Stadsplantage en De Griekse Olijf bereiden dan de lekkerste gerechten boven het vuur. Spektakel, gezelligheid en lekker eten is gegarandeerd. Kom langs, neem je vrienden mee en geniet van een heerlijke middag. 

Rondleiding

Ben je benieuwd naar de huizen in Schoemaker Plantage? Dan kun je deze dag ook de rondleiding over de bouwplaats volgen. We verzamelen om 14.15 uur bij de Informatieloods en vertrekken om 14.30 uur. De rondleiding duurt tot ongeveer 16.00 uur. 

Aanbod Klinkerbuurt 3

Klinkerbuurt 3 is de nieuwste buurt van Schoemaker Plantage. Ben je benieuwd naar de huizen die we hier gaan bouwen en verkopen? Bezoek de 28e dan ook zeker even onze Informatieloods. Hier kun je de plattegronden van de huizen en de aangepaste maquette bekijken. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!