• Blog
  • 22 juni 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Zo gezellig was de pre-housewarming

Wie een nieuw huis koopt, kan natuurlijk niet wachten om het huis te laten zien aan zijn of haar vrienden. Daarom organiseerden we voor de toekomstige bewoners van Klinkerbuurt 1 een pre-housewarming.


Dit was de afspraak: wij openen de bouwplaats, Voldaan Buitenkeuken doet de catering en jullie nodigen je vrienden uit. En dat deden de toekomstige bewoners massaal. Hieronder een fotoverslag. 

Image not found

Image not found

De Schoemaker Plantage is een geweldige nieuwe stadsbuurt op loopafstand van het centrum van Delft. Ben jij benieuwd welke huizen er nog te staan in de Schoemaker Plantage? Bekijk dan nu ons woonaanbodImage not found

Image not found

We organseren regelmatige leuke activiteten in de Schoemaker Plantage. Wil je op de hoogte blijven van onze agenda? Wil je updates ontvangen over onze huizen of over de ondernemers in de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Image not found

Image not found
Wil je meer foto's zien? Kijk dan op Instagram en Facebook

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de sharebuttons hieronder.

 

 

Deel
Gekopieerd!