6 september 2022
Geplaatst door FirmaStek

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Grasbuurt 3! Hier vind je een ruime mix aan woningen en heb je keuze uit vijf woningtypes; de royale en brede gezinswoningen, prachtige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s aan de parkrand. Tot slot hebben we ook twee speciale rijwoningen, met een zeer riant woonoppervlak van ca. 192m2 tot ca. 232m2.

De Grasbuurt
In Grasbuurt woon je prachtig. Veel woningen staan hier als het ware 'met hun voeten' in het gras en liggen veelal aan de groene uitlopers van het stadspark. Op dit moment worden de eerste woningen van Grasbuurt gebouwd. Dus als je in de buurt bent, kom dan zeker even kijken en de sfeer proeven! Loop bijvoorbeeld een rondje door Klinkerbuurt en kijk door de bouwhekken naar jouw mogelijke, toekomstige woonlocatie.  

Interesse in Grasbuurt 3?
Ben jij geïnteresseerd in (één van) de woningen van Grasbuurt 3? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en houd je mailbox in de gaten. Wij verwachten je zeer binnenkort te informeren over de start verkoop. In de nieuwsbrief delen wij ook de inschrijflink. Met de inschrijflink kun je jouw woningkeuze bepalen en online kenbaar maken. Uitleg hierover geven wij je in de nieuwsbrief. De verkoopprijzen, brochure en documentatie zijn ook vanaf dat moment online beschikbaar. Ben je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je dan nu aan via dit formulier en blijf op de hoogte.