26 januari 2024
Geplaatst door FirmaStek

Goed nieuws, de verkoop van Grasbuurt 3c is gestart: met 21 Hofwoningen en 4 Royale twee-onder-één-kapwoningen. Eind vorig jaar ging Grasbuurt 3a en 3b in verkoop en nagenoeg alle woningen zijn verkocht. De inschrijvingstermijn van Grasbuurt 3c eindigt op maandag 5 februari om 12:00 uur. 

Laatste kans!

Wil jij ook wonen in Grasbuurt, dan is dit je kans! De online verkoop is nu gestart. Grasbuurt 3c is de laatste fase met grondgebonden woningen in Grasbuurt met verkoopprijzen vanaf €460.000,- v.o.n.. Wil jij wonen aan een gezellig groen en autoluw hof in een Hofwoning of in een Royale twee-onder-een kapwoning aan het stadspark? Lees dan verder.

Kies voor duurzaamheid en bespaar op energielasten

In Schoemaker Plantage bouwen we duurzame woningen, zo ook in Grasbuurt! De woningen in Grasbuurt krijgen PV-panelen en een lucht – water warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. Hierdoor bespaar je op jouw energierekening in vergelijking met een gasgestookte woning. Mooi wonen in een duurzame nieuwbouwwoning en in een groene en kindvriendelijke woonomgeving? Schrijf je dan nu in!

Bekijk hier het aanbod » 

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via de onderstaande knop om in te loggen op je Professor Schoemaker plantage account. Persoonlijke link aanvragen » 

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je e-mail kom je in je persoonlijke Professor Schoemaker plantage account.

Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Grasbuurt 3c.

Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk. De inschrijftermijn eindigt op maandag 5 februari om 12.00 uur.

Toewijzing

Wanneer je een woning toegewezen hebt gekregen neemt één van de makelaars uiterlijk donderdag 1 februari contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen en een optiegesprek in te plannen. Het zou kunnen dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk vrijdag 9 februari via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Brochure en verkoopdocumentatie

Om je goed te kunnen oriënteren op alle verschillende woningen is het natuurlijk van belang om de juiste informatie te hebben. Op de website is de verkoopdocumentatie te downloaden zoals verkooptekeningen, technische omschrijving, situatietekening etc. Hoe mooi Grasbuurt 3 écht gaat worden kun je zien in de digitale verkoopbrochure.

Bijzonderheden en toewijzingsprocedure

  • De inschrijving moet op uiterlijk maandag 5 februari 2024 om 12:00 uur digitaal verzonden zijn;
  • Het is van belang dat je bij de inschrijving alle bouwnummers van je voorkeur aangeeft. Er kan geen bouwnummer aan je toegewezen worden als je die niet als voorkeur hebt opgegeven;
  • In het kader van de beoordeling van de financiële haalbaarheid is het van belang dat de financiële gegevens op het inschrijfformulier volledig en naar waarheid zijn ingevuld;
  • De inschrijving en toewijzing zijn niet overdraagbaar op een ander persoon;
  • Kandidaten die een financieringsverklaring hebben geüpload (maximaal 4 maanden oud) in het persoonlijke mijn Schoemaker Plantage account krijgen voorrang bij de toewijzing;
  • Daarnaast streven we ernaar om eenieder een woning van zijn of haar hoogste voorkeur toe te wijzen;
  • Indien er na bovenstaande criteria meerdere gelijkwaardige kandidaten overblijven zullen de bouwnummers worden toegewezen. De toewijzing wordt uitgevoerd door het projectteam van Professor Schoemaker Plantage, op basis van de inschrijfformulieren die zijn ontvangen van donderdag 25 januari tot maandag 5 februari 12.00 uur. Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.

Vragen?

Neem dan contact op met een van de betrokken makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord! Veel plezier met het bekijken van de verkoopstukken en succes gewenst met de inschrijving!