13 september 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

Je hebt nog enkele dagen om je in te schrijven voor een woning in Grasbuurt 1. Woensdag 15 september om 10.00 uur sluit de inschrijving.

Let op: indien je mee wilt doen met de toewijzing/loting dan dien je onderstaande stappen te doorlopen. Een eerder aangegeven belangstelling voor een woningtype via de website is niet voldoende.

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?


Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan om in te loggen op je Schoemaker Plantage account;

Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je mail kom je in je eigen Schoemaker Plantage account; 
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Grasbuurt 1'; 
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in, voeg de financieringsverklaring toe, en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

 

Na de sluiting van de inschrijfperiode wordt per bouwnummer het aantal inschrijvingen met ‘eerste voorkeur’ en een financieringsverklaring bepaald. Indien nodig vindt voor die bouwnummers een loting plaats. Mocht na deze ronde nog niet alle woningen zijn toegewezen dan wordt voor de betreffende bouwnummers de tweede voorkeur bepaald en vindt toewijzing plaats. Het toevoegen van je financieringsverklaring kan in je voordeel werken. Uiteraard kun je je ook zonder financieringsverklaring inschrijven.

Heb je je ingeschreven zonder financieringsverklaring, dan kun je deze alsnog toevoegen als bijlage. Het moment van inschrijven (of aanpassen van de inschrijving) binnen de inschrijfperiode heeft geen invloed op de toewijzing van de woningen.


Verkoopdocumentatie

Alle verkoopdocumentatie staat op de projectwebsite. Heb je nog vragen of hulp nodig bij inschrijven? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de makelaars van Olsthoorn Makelaars of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars.