21 november 2022
Geplaatst door FirmaStek

In Schoemaker Plantage wordt momenteel hard gebouwd aan de woningen in Grasbuurt. Deze week ontvingen we een paar dronefoto’s van het team van uitvoerders van BAM Wonen. Op de foto’s hierboven zie je hoe het er nu mee voor staat. Heb jij je nieuwe woning al gespot?

Bouw ontwikkelingen
De bouw van Grasbuurt 1 is in volle gang. De kappen van de eerste woningen en zonnepanelen liggen er al op, bij andere woningen zie je de eerste verdiepingen er al op liggen. In november is ook gestart met de bouw van de woningen in Grasbuurt 2. Hier wordt gestart met heien. De locatie van de woningen in Grasbuurt 3 wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. Dat betekent dat de grond klaar wordt gemaakt om op te gaan bouwen. Én de contouren van het park worden steeds beter zichtbaar.     

Interesse?
Zie jij jezelf ook wonen in Grasbuurt? Bekijk hier dan het beschikbare aanbod van Grasbuurt 2 en 3. Schrijf je in via deze link of bel direct met de makelaars om jouw interesse kenbaar te maken.