27 juni 2022
Geplaatst door FirmaStek

We hebben nieuwe buitenkansen voor je beschikbaar! Er zijn nog enkele brede gezinswoningen beschikbaar. Hier woon je prachtig omringd door groen, met uitzicht op het groene hof. Deze ruime woningen met een oppervlakte van circa 161 m²  bieden meerdere indelingsmogelijkheden. Zo creëer je bijvoorbeeld de eetkamer aan de voorzijde en loop je vanuit de woonkamer de tuin in of je kiest voor een riante woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin.

De woningen zijn 6 meter breed en dat zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 ruime slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Ook heeft het huis een ruime zolder die geheel naar wens in te delen is. De circa 10 meter diepe tuin maakt het plaatje compleet.

Zie jij jezelf hier wonen? Bekijk het beschikbare aanbod hier en schrijf je in via ‘inloggen’. Of bel direct met de makelaars om jouw interesse kenbaar te maken.