16 oktober 2017
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

28 oktober is het weer feest in Schoemaker Plantage.


We organiseren dan een gezellige en sfeervolle KampvuurBBQ. Voldaan Buitenkeuken, De Stadsplantage en De Griekse Olijf bereiden dan de lekkerste gerechten boven het vuur. Spektakel, gezelligheid en lekker eten is gegarandeerd. Kom langs, neem je vrienden mee en geniet van een heerlijke avond. De KampvuurBBQ start om 16.00 uur. 

Het menu van deze avond is als volgt. Oer-hollandse stamppotten van Voldaan Buitenkeuken. Portugese stoofpotten van De Stadsplantage en Griekse happen van De Griekse Olijf. Duurt schenkt natuurlijk weer heerlijke wijnen. Liefhebbers van bier zijn ook welkom. Zij kunnen genieten van bieren van De Koperen Kat.

En we gaan griezelen

Breng je kinderen mee, want we maken er een griezelige Halloweenmiddag van. Ze kunnen bij het kampvuur naar griezelverhalen luisteren, een griezelige knutsel-en kookworkshop volgen en pompoenlampionnen maken. Ook kunnen ze griezelspelletjes doen. Leuk als de kinderen verkleed komen! 

Volg het Facebookevent voor updates. 

Rondleiding

Ben je benieuwd naar de huizen in Schoemaker Plantage? Dan kun je deze dag ook de rondleiding over de bouwplaats volgen. We verzamelen om 14.15 bij de Informatieloods en vertrekken om 14.30 uur. De rondleiding duurt tot ongeveer 16.00 uur. Na de rondleiding kun je dus mooi een vorkje mee prikken :) 

Dit is bovendien een goed moment om Schoemaker Plantage oranje te zien kleuren

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.