2 december 2016
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Wij zoeken studenten die tijdens Winters Delft van 16 december tot 15 januari onze Schoemakerloods willen bemannen. De werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen van gasten en hen informeren over onze gezinshuizen en ontwikkelingen in het gebied.

Schoemaker Plantage is de nieuwste stadsbuurt van Delft. Op dit moment worden de eerste huizen gebouwd en hebben de eerste ondernemers zich in het gebied gevestigd. Van 16 december tot 15 januari is Schoemaker Plantage ook de thuisbasis van Winters Delft, beter bekend als de Schaatsbaan van Delft. 

Tijdens Winters Delft is onze Schoemakerloods geopend. In de Schoemakerloods ontvangen we geïnteresseerden en vertellen we meer over onze gezinshuizen en ontwikkelingen in het gebied. We zoeken studenten die ons daar bij willen assisteren. 

Vind je het leuk om te werken op een groots evenement als Winters Delft, ben je communicatief vaardig en wel in voor een uitdaging? Dan hebben we werk voor jou. 

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een e-mail aan xander [at] stud [punt] nl. 

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Op de hoogte blijven van alle evenementen in en rondom de Schoemaker Plantage. Blijf op de hoogte via het event-kanaal. 

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.