16 september 2016
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Om de Schoemakerloods - het informatiecentrum van de Schoemaker Plantage - meer kleur te geven hebben we kunstenaars uit Delft gevraagd de loods te 'versieren'. Op 24 september onthullen we het resultaat.

We hebben verschillende inzendingen en ideen ontvangen en uiteindelijk gekozen voor de kunstwerken van Tijn Noordenbos en Bernd ’t Hart (bekend als Mankaiii). We nodigen je uit om 24 september samen met ons het resultaat te bekijken. Je kunt dan gelijk ervaren hoe mooi de Schoemaker Plantage nu al is! Geniet bijvoorbeeld van koffie met wat lekkers bij Voldaan Buitenkeuken en bekijk ons aanbod aan gezinshuizen

Onthulling kunst op de Schoemakerloods
Zaterdag 24 september, van 11.00 tot 13.30 uur
Schoemaker Plantage, bereikbaar via de Schoemakerstraat 97K

Meld je aan voor het Facebookevent om automatisch de laatste updates te ontvangen. 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan snel naar het woonaanbod en schrijf jezelf in als belangstellende voor meer informatie