2 augustus 2016
Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

20 augustus organiseren we een gezellige BBQ in Schoemaker Plantage. Je bent ontzettend welkom om tussen 13.00 en 16.00 uur te komen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. De BBQ houden wij bij Schoemakerloods, bereikbaar via de Schoemakerstraat 97K in Delft. Neem familie, vrienden en kinderen mee, zodat we er met elkaar een feest van kunnen maken.

 

Nieuwe aanwinst voor Schoemaker Plantage

Tijdens de Delftse BBQ opent Daan Rutten van Voldaan.com de deuren van ‘Voldaan Buitenkeuken’. Dat doet hij in de oude TNO-loods naast De Griekse Olijf (pal naast de Schoemakerloods).

Dit wordt gaaf!

Voldaan Keuken is een nieuw initiatief van Daan. Enthousiast vertelt hij over zijn nieuwste 'kindje'. "Ik wil hier een Delftse hotspot maken waar je op meerdere dagen per week heerlijk zit onder het genot van goed eten dat je bij de verschillende foodtrucks haalt. Midden in het gebied komen tafels en stoelen en de zeecontainer kan dienen als barretje. Dit is de zomervariant. In de winter wil ik hetzelfde sfeertje in de loods creëren."

De Delftse BBQ

Waar: Schoemakerloods, bereikbaar via Schoemakerstraat 97K in Delft.
Wanneer: 20 augustus, van 13.00 tot 16.00 uur.
Laat via Facebook weten of je komt en ontvang dan ook automatisch de updates over de BBQ!

Wil je meer informatie ontvangen over de Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in als belangstellende of bekijk ons aanbod aan gezinshuizen

>> Vond je dit artikel leuk? Lees dan ook eens: Delft door de ogen van Willem

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  

>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.